Onze Formules

Wanneer iemand ons vraagt om muziek te komen spelen, zal één van onze eerste vragen altijd zijn: “Heeft u zelf een voorkeur?” Wij doen niets liever dan een eigen interpretatie geven aan een bekend of minder bekend nummer. Als die nummers dan ook nog eens een speciale betekenis hebben voor de mensen die naar onze muziek luisteren, ontstaat er een beetje magie, een beetje licht: “BAZIEL lights up your celebration”. Een luisterconcert kan daar een goede formule voor zijn.

Soms hebben de organisatoren geen specifieke voorkeur en dat is natuurlijk ook fantastisch, want dan kunnen we onze favoriete nummers bovenhalen. Of misschien proberen we dan wel eens wat nieuws, speciaal voor de gelegenheid. Meestal is dit hoe het gaat bij de formule sfeerconcert.

Heeft u zelf een concreet format bedacht? Heeft u een idee dat u muzikaal wil uitgevoerd zien? Wil u iets of iemand wat vertellen met een nummer speciaal voor de gelegenheid geschreven? Wij stappen daar graag in mee met onze formule uw idee in concert.

Piano